Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme celoroční ubytování v Kunčicích u Starého Města pod Sněžníkem. Jedná se o ubytování v 1. p rodinného domu. Nabízíme ubytování ve třech pokojích, každý pokoj má vlastní sociální zařízení (WC, umyvadlo, sprchový kout), malou kuchyňku (vařič, lednička, mini trouba, nádobí), K dispozici je společenská místnost - tv - satelit, WIFI připojení, parkovací místa. V dosahu cca 200 m, od ubytování, je nástupní stanice na vlek Skiareálu Kunčice, v blízkosti je Skiareál Paprsek (cca 10km), Skiareál Kraličák(cca 2 km)s velkým množstvím udržovaných lyžařských svahů a běžeckých tras. Během letního období je oblast vhodná pro pěší i cykloturistiku a to díky velkému množství turistických tras i cyklotras. Je zde také přechod do Polska cca 7 km - nákupy, přírodní koupání, jeskyně. V případě týdenního pobytu, v zimním období, bude poskytnut bonus. Volné kapacity na pobyt během vánočních svátků a Silvestra 2013/2014. Silvestrovský pobyt 300 Kč/osoba/noc, dítě do 15 let 200 Kč/osoba/noc.,Ubytování Kunčice


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace