Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Maminky, chcete změnit učes a bojíte se, jestli by Vám to slušelo? Nabízím Vám levné a rychlé řešení-virtualní kadeřnictví i virtuální make-up(dlouhé řasy, rtěnka, stíny, oční linky atd vše na Vaší fotce)! Co budu potřebovat: Fotografii, zaplacenou objednávku. Fotografie musí být ve formátu jpg, nesmí být větší než 3 MB a zároveň musí být dostatečně kvalitní. Rozměr fotografie alespoň 300x400 DPI, min 5x10 cm, rozlišení od 1,3 Mpx. Ideální je bílé nebo světlé pozadí. Vlasy vyčesané dozadu, nebo stáhnuté čelenkou dozadu a za uši - nevyčnívají za krk! Pohled by měl být přímý, ne pohled ze strany. Fotografii zašlete emailem, popřípadě poštou. Máte možnost si vybrat až 336 učesu. Jsem nejlevnější v konkurenci. Ceny od 120 kc. Nebojte se mě zeptat, Vaše dotazy ráda a ochotně zodpovím:-).Foto je ilustrační pro představu,VIRTUÁLNÍ KADEŘNICTVÍ( 336 učesu) I MAKE-UP-LEVNĚ


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace