Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Zveme Vás k sobě do nově rekonstruovaného studia na Praze 5 - Košíře. Nabízíme v příjemném prostředí rekondiční a regenerační masáže - krční páteř, ramena, šíje, ruce, nohy a klasická masáž celého těla. Pokud chcete spojit masáž i s pedikúrou, i to je možné. Otevřeno máme pravidelně denně od 9 do 13 hodin, všechny ostatní časy si můžete domluvit kdykoliv telefonicky, a nebo osobně v uvedených hodinách, jen vždy specifikujte o jakou službu a kdy máte zájem. V případě masáží upřesněte, zda chcete 30 nebo 60minutovou masáž. Vážíme si času našich klientů, a proto přesně dodržujeme dohodnuté termíny, aby nikdo nemusel čekat. Používáme kvalitní přípravky, hygiena je u nás dodržována na 100%. Spojení MHD od Anděla, Strahova, Motola, Řep, Jinonic do zastávka Klamovka a odtud k nám cca 3-5 minut. Pro snadnější orientaci uvádíme, že zadní trakt našeho objektu je pošta a celnice Plzeňská a těsně pod námi jsou autosalony Porsche, Škoda... Těšíme se na Vaši návštěvu. Eva, Radka, Martin a Lukáš.,MASÁŽE Praha 5, Vrchlického 96/473


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace