Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dobrý den,přijímám objednávky na velikonoční pečivo.Zároveń nabízím pečení koláčů,bábovek a třených , piškotových buchet ,mramorových,kakaových dle přání s polevou nebo bez ní,s marcipánem viz. obrázek - na víkendy připravené v krabičkách balené,folií uschované,bábovky v celofánu na kulatém papírovém tácku .Bramborové placky na plátě dělané ,omaštěné nebo suché,jsou dobré s povidly ,ale i se zeleninou,výborné se šunkou. Drobné cukroví -směs linecké,krémové,nepečené 280.-Kč,/1kg + 10.-Kč krabička,papír , polévané tyčinky čokoládou,marmeládové + ozdoba 250.-Kč/1kg + krabička, koláč moravský,frgále 50gr 5.50Kč/1ks svatební 2.50Kč/1ks piškotové kostky ,čoko.,ovocné,perníkové ,štrůdl ,polévané nugátem,čokoládou,ovocnou polevou,kokosem,posypem .. 6-8Kč/1ks Bábovky:šlehaná 600g-74.-Kč/1ks, mramorová-máslová 900g/1ks, ořechová - 700/g 86.-Kč,/1ks, kakaová 700g 69.-Kč/1ks, olejová 700g-75.-Kč/1ks beránci 600g - 79.-Kč /2ks cena není za ozdoby ,marcipan = 25Kč,Bra.placky 4Kč/1ks ,Upeču koláče,bábovky,cukroví,placky


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace