Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů LAKOVANI,MALOVANI,STUKOVANI,STERKOVANI.

Malování, nátěry levně a rychle

Malování, nátěry levně a rychle

2008-01-08 14:20:14

Nabízím vám malování a nátěry v různých provedeních podle vašeho přání a dohody, včetně úklidu. V případě zájmu volejte na tel: 777 895 878

Oprava vozidel od krupobití bez lakování

Oprava vozidel od krupobití bez lakování

2008-06-12 17:10:29

Oprava vozidel od krupobití je cenově výhodnější,originální lak zůstává zachován,nevzniká nebezpečí koroze opravených dílů,hodnota vozidla zůstává zachována,stoprocentní ekooprava,krátká doba opravy,sníží se riziko změny barevných odstínů při lakování.

masáže a malování na tělo

masáže a malování na tělo

2008-07-22 12:41:20

Potřebujete si odpočinout a načerpat novou sílu? Přijdtě se nechat hýčkat a nebudete litovat

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-08-30 22:18:53

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 75x75 cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití a doklad o zaplacení. Určitě to zvládnete jako tato maminka :-) Tato předloha rozhodně není vyrobena z hedvábného papíru.Nemusíte k ní dokupovat kopírovací papír či něco podobného.Také Vám v žádném případě nebude za vydraženou cenu zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami bedete muset teprve předlohu vytvořit!!!! Každá mnou vyrobená předloha je detailně ručně propracovaná, tak že Vám stačí jí pouze přilepit provizorně na zeď a obkreslit!!!!¨ Více na www.emimi.cz

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-08-30 22:21:46

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 85x80 cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití a doklad o zaplacení. Určitě to zvládnete jako tato maminka :-) Tato předloha rozhodně není vyrobena z hedvábného papíru.Nemusíte k ní dokupovat kopírovací papír či něco podobného.Také Vám v žádném případě nebude za vydraženou cenu zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami bedete muset teprve předlohu vytvořit!!!! Každá mnou vyrobená předloha je detailně ručně propracovaná, tak že Vám stačí jí pouze přilepit provizorně na zeď a obkreslit!!!!¨ Více na www.emimi.cz

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-08-30 22:23:43

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 135x55 cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití a doklad o zaplacení. Určitě to zvládnete jako tato maminka :-) Tato předloha rozhodně není vyrobena z hedvábného papíru.Nemusíte k ní dokupovat kopírovací papír či něco podobného.Také Vám v žádném případě nebude za vydraženou cenu zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami bedete muset teprve předlohu vytvořit!!!! Každá mnou vyrobená předloha je detailně ručně propracovaná, tak že Vám stačí jí pouze přilepit provizorně na zeď a obkreslit!!!!¨ Více na www.emimi.cz

Předloha pro malování na stěnu

Předloha pro malování na stěnu

2008-09-05 23:30:01

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 90x65cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití a doklad o zaplacení. Určitě to zvládnete jako tato maminka :-) Tato předloha rozhodně není vyrobena z hedvábného papíru.Nemusíte k ní dokupovat kopírovací papír či něco podobného.Také Vám v žádném případě nebude za vydraženou cenu zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami bedete muset teprve předlohu vytvořit!!!! Každá mnou vyrobená předloha je detailně ručně propracovaná, tak že Vám stačí jí pouze přilepit provizorně na zeď a obkreslit!!!!¨ Více na www.emimi.cz

Šablona na malování na zeď

Šablona na malování na zeď

2008-09-19 09:10:02

Zhotovím šablony z papíru podle které si snadno obkreslí obrázek přímo na zeď.Vytvořte svému dítěti pohádkový pokojíček od 100kč.Více obrázků na emaile:PajikSt@seznam.cz Více na www.emimi.cz

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-10-29 22:07:56

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví bílým Primalexem, do kterého přimícháte klasické tónovací barvy. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 85x80cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití. Určitě to zvládnete :-) Pozor!!! Tato předloha je vyrobena tak, že nemusíte dokupovat kopírovací papír, nic se Vám nebude propíjet a sami již nic nevystřihujete!Předlohu pouze provizorně přichytíte na zeď a jednoduše obkreslíte! Také Vám v žádném případě nebude zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami budete muset teprve předlohu vytvořit!!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-10-29 22:09:55

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví bílým Primalexem, do kterého přimícháte klasické tónovací barvy. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 75x75cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití. Určitě to zvládnete :-) Pozor!!! Tato předloha je vyrobena tak, že nemusíte dokupovat kopírovací papír, nic se Vám nebude propíjet a sami již nic nevystřihujete!Předlohu pouze provizorně přichytíte na zeď a jednoduše obkreslíte! Také Vám v žádném případě nebude zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami budete muset teprve předlohu vytvořit!!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-10-29 22:11:23

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví bílým Primalexem, do kterého přimícháte klasické tónovací barvy. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 120x80cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití. Určitě to zvládnete :-) Pozor!!! Tato předloha je vyrobena tak, že nemusíte dokupovat kopírovací papír, nic se Vám nebude propíjet a sami již nic nevystřihujete!Předlohu pouze provizorně přichytíte na zeď a jednoduše obkreslíte! Také Vám v žádném případě nebude zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami budete muset teprve předlohu vytvořit!!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-10-29 22:12:39

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví bílým Primalexem, do kterého přimícháte klasické tónovací barvy. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 85x90cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití. Určitě to zvládnete :-) Pozor!!! Tato předloha je vyrobena tak, že nemusíte dokupovat kopírovací papír, nic se Vám nebude propíjet a sami již nic nevystřihujete!Předlohu pouze provizorně přichytíte na zeď a jednoduše obkreslíte! Také Vám v žádném případě nebude zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami budete muset teprve předlohu vytvořit!!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-10-29 22:14:10

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví bílým Primalexem, do kterého přimícháte klasické tónovací barvy. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 105x80cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití. Určitě to zvládnete :-) Pozor!!! Tato předloha je vyrobena tak, že nemusíte dokupovat kopírovací papír, nic se Vám nebude propíjet a sami již nic nevystřihujete!Předlohu pouze provizorně přichytíte na zeď a jednoduše obkreslíte! Také Vám v žádném případě nebude zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami budete muset teprve předlohu vytvořit!!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-10-29 22:15:48

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví bílým Primalexem, do kterého přimícháte klasické tónovací barvy. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 75x65cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití. Určitě to zvládnete :-) Pozor!!! Tato předloha je vyrobena tak, že nemusíte dokupovat kopírovací papír, nic se Vám nebude propíjet a sami již nic nevystřihujete!Předlohu pouze provizorně přichytíte na zeď a jednoduše obkreslíte! Také Vám v žádném případě nebude zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami budete muset teprve předlohu vytvořit!!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

Předloha pro malování na stěnu!!!

2008-10-29 22:17:18

Prodám dekoraci na stěnu-obrázek vyroben ručně z papíru.Obkreslí se na stěnu a poté vybarví bílým Primalexem, do kterého přimícháte klasické tónovací barvy. Je to jednoduchá a moc hezká dekorace do dětského pokojíčku. Rozměry cca 90x70cm.Společně s předlohou zasílám i kompletní návod na použití. Určitě to zvládnete :-) Pozor!!! Tato předloha je vyrobena tak, že nemusíte dokupovat kopírovací papír, nic se Vám nebude propíjet a sami již nic nevystřihujete!Předlohu pouze provizorně přichytíte na zeď a jednoduše obkreslíte! Také Vám v žádném případě nebude zaslán pouze nakreslený obrázek, ze kterého vy sami budete muset teprve předlohu vytvořit!!!!

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

MALOVANI SYSTEMEM AIRLESS,PROFI LAKLOVANI.OBKLADCSKE PRACE,STUKOVANI,STERKOVANI,REPASE OKEN A DVERI.ZA KVALITU ODVEDENE PRACE RUCIME 7LETOU PRAXE,LAKOVANI,MALOVANI,STUKOVANI,STERKOVANI.


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace