Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů Brigith

Věštírna Brigith

Věštírna Brigith

2009-07-19 18:57:57

Nabízíme výklady z tarotových karet, využíjte tisíceleté moudrosti , která po staletí díky své bohaté symbolice promlouvá k lidem zeptejte se na co vás trápí ve vztazích,práci,penězích či zdraví .Najděte odpovědi na své zkryté otázky .Jako kartářky už jsme tímto způsobem pomohly mnoha lidem , zkuste to i vy ,vždyť cesta k řešení nebývá vždy tak složitá. .Výklady se provádějí písemně - e-mail,klasická pošta , nebo on-line přes ICQ .Cena za písemný výklad se pohybuje od 200 - 300 kč .Cena za on-line je 120 za hodinu .Další informace viz e-mail, telefon , ICQ,web. Vaše dotazy vám radi zodpoví paní Fixta a slešna Magdaléna

Brigith

Brigith

2009-07-26 17:23:37

NOVÁ ON -LINE VĚŠTÍRNA BRIGITH - výklady z karet on-line či písemně - využíjte moudrost Tarotu ,zeptejte se jej na to co vás trápí ve vztazích , práci , penězích nebo ve zdraví .Rádi vám odpovíme i poradíme .Cena za písemný výklad se pohybuje od 200 - 350 kč cena za on-line výklad - 120/hod. Těšíme se na vaše dotazy.

VĚŠTÍRNA BRIGITH

VĚŠTÍRNA BRIGITH

2009-08-20 20:22:48

NOVÁ ON -LINE VĚŠTÍRNA BRIGITH - výklady z karet on-line či písemně - využíjte moudrost Tarotu ,zeptejte se jej na to co vás trápí ve vztazích , práci , penězích nebo ve zdraví .Rádi vám odpovíme i poradíme .Cena za písemný výklad se pohybuje od 200 - 350 kč cena za on-line výklad - 120/hod. Těšíme se na vaše dotazy Možno platit i v eurech.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Hledané fráze
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

NOVÁ ON -LINE VĚŠTÍRNA BRIGITH - výklady z karet on-line či písemně - využíjte moudrost Tarotu ,zeptejte se jej na to co vás trápí ve vztazích , práci , penězích nebo ve zdraví .Rádi vám odpovíme i poradíme .Cena za písemný výklad se pohybuje od 200 - 350 kč cena za on-line výklad - 120/hod. Těšíme se na vaše dotazy.,Brigith


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace