Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Po roce shánění půjček jsem zjistil, že pokud jste v registrech máte malý nebo nedoložitelný příjem, navíc třeba exekuci a je jedno na co,tak Vám nikdo neposkytne ani úvěr ani půjčku a můžete zaplatit poplatek 200,- nebo 10 000,-kč, vždycky je to jen perfektně okecané a postavené na zneužití zoufalé situace žadatele. To myslím zjistilo spousta podvedených a další kteří si nedají poradit od lidí kteří si tím prošli a zaplatili desetitisíce na poplatkách, tak je jen otázkou času kdy to zjistí taky ale budou lehčí o více či méně tisíc a hlavně teď před Vánocemi. Rádoby poskytovatelé s novými emaily se v tuto dobu rojí jak vosy a my jim sponzorujeme bohaté Vánoce. Není žádným tajemstvím, že tímto způsobem jim platíme jejich vlastní půjčky a průšvihy. Udělejte za tím tlustou čáru a pojďte místo poplatku zainvestovat do vídělěčné činnosti od PC ve volnu a získat slušný nejen přivídělek. Pokud si jen trochu myslíte, že mám pravdu napište si o informace. Přeji rozhodnutí správné volby Jirka,Stop podvodníkům!!!


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace